Castor Chef Maarten Bouckaert

Chef Maarten Bouckaert, gekend omwille van zijn verfijnde eenvoud, exquisiete smaak en zin voor esthetiek, maakte verschillende recepten met onze Pur Natur producten. Geniet van deze heerlijke gerechtjes.

Chef VRIJMOED

Sterrenchef Michaël Vrijmoed maakte een subliem gerechtje met onze Pur Natur yoghurt Greek style 700g. Ontdek snel zijn eerlijke smaken.

Peter Goossens kookt Pur Natur

Sterrenchef Peter Goossens heeft twee sublieme recepten gecreëerd met onze nieuwe Greek style yoghurt. Ontdek hier het volledige recept! Smakelijk!

Pur Natur recepten van Benoit Dewitte

Benoit Dewitte van de sterrenzaak Benoit & Bernard Dewitte heeft 2 sublieme gerechtjes gecreëerd met onze Pur Natur Greek style yoghurt. Laat je verrassen door de unieke en pure smaken!

de hermelijn

In het pittoresk dorpje Wannegem-Lede bevindt zich het gezellig restaurant De Hermelijn. Chef kok Jeroen Denis maakte een uiterst verfijnd voorgerechtje klaar met onze Pur Natur Greek Style yoghurt. Ontdek snel zijn creatie!

Pascale Naessens kookt Pur Natur

Dat Pascale Naessens gezonde keuken hoog in het vaandel draagt is geen geheim. Daarom hebben wij, als producent van biologische melkproducten met een hart voor de natuur, haar gevraagd om enkele gerechten te maken met onze producten.

Pur Natur recepten van Comte de flandre te Oudenaarde

De chef van brasserie/restaurant Comte de Flandre op de markt van Oudenaarde heeft heerlijke recepten met Pur Natur producten gecreëerd. Probeer het zelf eens!

restaurant berto waregem

David Bertolozzi van de sterrenzaak Berto in Waregem heeft met meerdere Pur Natur producten 4 lekkere gerechtjes gemaakt. Ontdek snel deze heerlijke gerechten met verrassende combinaties en smaken.


Fruit met zure room en noten

Een recept van Pascale Naessens

 

Een heerlijk ontbijt 

Wat heb je nodig:

  • 300g gemengde bosbessen (kan ook perfect met diepvriesfruit)
  • 60g geroosterde hazelnoten
  • 200g Pur Natur zure room
  • 1 theelepel kaneel

Mix de bosbessen kort.
Mix de geroosterde hazelnoten samen met de theelepel kaneel.
Leg onderaan een paar lepels Pur Natur zure room, daarop lepel je de fruitmix en daarop komen de noten. Eindig met de Pur Natur zure room en werk af met nog wat noten.

Download PDF