Castor Chef Maarten Bouckaert

Chef Maarten Bouckaert, gekend omwille van zijn verfijnde eenvoud, exquisiete smaak en zin voor esthetiek, maakte verschillende recepten met onze Pur Natur producten. Geniet van deze heerlijke gerechtjes.

Chef VRIJMOED

Sterrenchef Michaël Vrijmoed maakte een subliem gerechtje met onze Pur Natur yoghurt Greek style 700g. Ontdek snel zijn eerlijke smaken.

Peter Goossens kookt Pur Natur

Sterrenchef Peter Goossens heeft twee sublieme recepten gecreëerd met onze nieuwe Greek style yoghurt. Ontdek hier het volledige recept! Smakelijk!

Pur Natur recepten van Benoit Dewitte

Benoit Dewitte van de sterrenzaak Benoit & Bernard Dewitte heeft 2 sublieme gerechtjes gecreëerd met onze Pur Natur Greek style yoghurt. Laat je verrassen door de unieke en pure smaken!

de hermelijn

In het pittoresk dorpje Wannegem-Lede bevindt zich het gezellig restaurant De Hermelijn. Chef kok Jeroen Denis maakte een uiterst verfijnd voorgerechtje klaar met onze Pur Natur Greek Style yoghurt. Ontdek snel zijn creatie!

Pascale Naessens kookt Pur Natur

Dat Pascale Naessens gezonde keuken hoog in het vaandel draagt is geen geheim. Daarom hebben wij, als producent van biologische melkproducten met een hart voor de natuur, haar gevraagd om enkele gerechten te maken met onze producten.

Pur Natur recepten van Comte de flandre te Oudenaarde

De chef van brasserie/restaurant Comte de Flandre op de markt van Oudenaarde heeft heerlijke recepten met Pur Natur producten gecreëerd. Probeer het zelf eens!

restaurant berto waregem

David Bertolozzi van de sterrenzaak Berto in Waregem heeft met meerdere Pur Natur producten 4 lekkere gerechtjes gemaakt. Ontdek snel deze heerlijke gerechten met verrassende combinaties en smaken.


Bouillon van kruiden, yoghurt en radijsjes

bouillon van kruiden, yoghurt en radijsjes

Een recept van Benoit Dewitte

 

benoit dewitte

Bouillon van kruiden

Ingrediënten:

  • 150g bladspinazie
  • 10 ijsblokjes
  • 5 eetlepels water of groentebouillon
  • 200g kruiden: lavas, dille, peterselie
  • 3 eetlepels honingazijn
  • Peper & zout
  • 5 eetlepels sla olie

Bereidingswijze:
Mix de kruiden, het ijs en water in een blender. Passeer door een zeef en breng op smaak met de azijn en kruiden. Werk af met de sla olie.

Griekse yoghurt

Ingrediënten:

  • 200g Pur Natur Greek style yoghurt
  • ½ teentje look geperst
  • ½ lepel mosterd
  • Suiker
  • Peper & zout

Bereidingswijze:
Breng de yoghurt op smaak en doe in een spuitzak.

Radijsjes

Ingrediënten:

  • Radijsjes
  • Zeezout
  • Verse limoenrasp
  • Olijfolie
  • Peper
  • Honingazijn

Bereidingswijze:
Snij de radijsjes in verschillende vormen en breng ze op smaak met zeezout, verse limoenrasp, olijfolie, peper en honingazijn.
Schik ze in een diep bordje, breng de yoghurt tussen de radijsjes aan en giet de bouillon ernaast. Werk af met enkele broodcroutons, kruiden en bloemen.

Fotografie: Heikki Verdurme

Download PDF