Castor Chef Maarten Bouckaert

Chef Maarten Bouckaert, gekend omwille van zijn verfijnde eenvoud, exquisiete smaak en zin voor esthetiek, maakte verschillende recepten met onze Pur Natur producten. Geniet van deze heerlijke gerechtjes.

Chef VRIJMOED

Sterrenchef Michaël Vrijmoed maakte een subliem gerechtje met onze Pur Natur yoghurt Greek style 700g. Ontdek snel zijn eerlijke smaken.

Peter Goossens kookt Pur Natur

Sterrenchef Peter Goossens heeft twee sublieme recepten gecreëerd met onze nieuwe Greek style yoghurt. Ontdek hier het volledige recept! Smakelijk!

Pur Natur recepten van Benoit Dewitte

Benoit Dewitte van de sterrenzaak Benoit & Bernard Dewitte heeft 2 sublieme gerechtjes gecreëerd met onze Pur Natur Greek style yoghurt. Laat je verrassen door de unieke en pure smaken!

de hermelijn

In het pittoresk dorpje Wannegem-Lede bevindt zich het gezellig restaurant De Hermelijn. Chef kok Jeroen Denis maakte een uiterst verfijnd voorgerechtje klaar met onze Pur Natur Greek Style yoghurt. Ontdek snel zijn creatie!

Pascale Naessens kookt Pur Natur

Dat Pascale Naessens gezonde keuken hoog in het vaandel draagt is geen geheim. Daarom hebben wij, als producent van biologische melkproducten met een hart voor de natuur, haar gevraagd om enkele gerechten te maken met onze producten.

Pur Natur recepten van Comte de flandre te Oudenaarde

De chef van brasserie/restaurant Comte de Flandre op de markt van Oudenaarde heeft heerlijke recepten met Pur Natur producten gecreëerd. Probeer het zelf eens!

restaurant berto waregem

David Bertolozzi van de sterrenzaak Berto in Waregem heeft met meerdere Pur Natur producten 4 lekkere gerechtjes gemaakt. Ontdek snel deze heerlijke gerechten met verrassende combinaties en smaken.


Krokant zuurdesembrood met kalfstartaar en Griekse yoghurt

Krokant zuurdesembrood  met tartaar, Griekse yoghurt en mosterdvinaigrette

Een recept van Benoit Dewitte

 

benoit dewitte

Recept voor 4 personen

Zuurdesembrood

Ingrediënten:

  • 4 schijfjes dungesneden zuurdesembrood
  • ½ teentje knoflook
  • Olijfolie

Bereidingswijze:
Bak de sneetjes in olijfolie goudbruin en wrijf in met een beetje look.

Tartaar

Ingrediënten:

  • 50g per persoon kalfstartaar met de hand gesneden
  • 10g per persoon ingelegde uitjes fijngesneden
  • Olijfolie
  • Peper & zout

Bereidingswijze:
Breng de tartaar op smaak en voeg de uitjes toe.

Griekse yoghurt

Ingrediënten:

  • 30g per persoon Pur Natur Greek style yoghurt
  • Mosterd
  • Olijfolie
  • ½ geperst teentje look
  • Peper & zout

Bereidingswijze:
Meng de yoghurt en breng op smaak.

Gemengde sla, mosterdvinaigrette

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels mosterd
  • Peper en zout
  • Suiker
  • 2 eetlepels sherryazijn
  • 2 eetlepels water
  • 250g sla olie
  • 20g olijfolie

Bereidingswijze:
Meng de sla met de vinaigrette.

Fotografie: Heikki Verdurme

Download PDF